Fossa Eugenia

Visie

Fossa is een coöperatie van en voor telers die jaarrond en op duurzame wijze, gezonde groenten en fruit produceren. Zij heeft als doel haar producten gezamenlijk af te zetten en hierbij haar klanten succesvol te laten zijn om de consument te laten genieten van haar gezonde en kwalitatief hoogstaande producten teneinde een gezond rendement voor haar telers te realiseren.

 

Om dit te bereiken heeft Fossa drie aandachtsvelden benoemd voor de periode 2019-2023. Dit zijn de volgende gebieden:

 

1. Versterking supplychain;
2. Versterking productaanbod op basis van nieuwe Product Markt Combinaties
3. Stimuleren van duurzaam geproduceerde groente en fruit.

 

Tekst moet korter voor web (redigeren) In het kader van het aandachtsveld “Versterking van de supplychain” denkt Fossa aan onder andere rechtstreekse lever te blijven c.q. te worden. Het streven is om in 2023 50% (2017 38%) van onze....

fossa-eugenia

Mens, milieu, Maatschappij

Staan centraal bij Fossa Eugenia.
Samen streven we naar de hoogste kwaliteit, onderling vertrouwen tussen alle leden en met onze zakelijke relaties.

Fossa Eugenia

Visie

Telersvereniging Fossa Eugenia levert sinds 1995 via korte kanalen en zonder onnodige handelingen tussendoor, elke dag een compleet assortiment duurzame verse, veilige en gezonde groente, kruiden en aardbeien. Wij telen marktgericht, innovatief en spelen in op de eisen ten aanzien van duurzaamheid, voedselveiligheid en kwaliteit. Een formule die zowel klanten als telers aanspreekt. Niet voor niets ook dat de groep nog steeds groeit: in aantal telers, productieareaal en assortiment.

fossa-vierkant
fossa-vierkant2

On the way to Planet Proof

Aceperat ibusto tem volor sit qui deliti di quuntium quam am, quiaspelenim facea cus incimagnim hil inum, quis elit, num sim venis eosant et ut lamusant autatem volut quostio.

banner5
banner5

Duurzame innovaties op het gebied van o.a. teelttechniek

Aceperat ibusto tem volor sit qui deliti di quuntium quam am, quiaspelenim facea cus incimagnim hil inum, quis elit, num sim venis eosant et ut lamusant autatem volut quostio. Omnihil inusci nossum accaborum cullut optasim oluptae quam, ut dolore optas quunderum sequid quodic te que prat vid maximpo renimporpor