FossaEugenia_verhuispost_DE

Fossa Eugenia levert elke dag een compleet assortiment duurzame verse, veilige en gezonde groente, kruiden en zacht fruit

Fossa Eugenia levert elke dag een compleet assortiment duurzame verse, veilige en gezonde groente, kruiden en zacht fruit

vierkant

Producten

Een compleet assortiment

Samen met onze telers en partners leveren wij elke dag een compleet assortiment aan verse, gezonde en veilige groenten en kruiden.

vierkant2

Züchter

Echte ondernemers

Onze telers produceren volgens hoge standaarden voor kwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid.

vierkant3

Certificering

Kwaliteitsgarantie

Naast de TÜV-onderzoeken worden de producten van Fossa Eugenia ook permanent gecontroleerd door de kwaliteitscontroleurs van Agro Quality Support.

Fossa Eugenia Culture of Quality

Telersvereniging Fossa Eugenia levert sinds 1995 via korte kanalen en zonder onnodige handelingen tussendoor, elke dag een compleet assortiment duurzame verse, veilige en gezonde groente, kruiden en aardbeien. Wij telen marktgericht, innovatief en spelen in op de eisen ten aanzien van duurzaamheid, voedselveiligheid en kwaliteit. Een formule die zowel klanten als telers aanspreekt. Niet voor niets ook dat de groep nog steeds groeit: in aantal telers, productieareaal en assortiment.

pot_basilicum_vrij
banner5

Nachhaltige Innovationen

Innovation und funktionelle Anforderungen sind heute die Schlüsselbegriffe im Gartenbau. FossaEugenia investiert deshalb bewusst in Forschung & Entwicklung auf dem Gebiet neuer Anbaumethoden, des bewussten Umgangs mit Energie und nachhaltiger Innovationen in Betriebssystemen.