Aardbeien

Aardbeien van topkwaliteit

Aardbeien worden geteeld in de volle grond, maar tegenwoordig telen een aantal Nederlandse telers ook aardbeien in de kas. Door middel van groene energie houden zij de aardbeien warm in de winter.

De aardbeientelers Brookberries, Christis en Dings Aardbeien van Fossa Eugenia zijn toonaangevend op het gebied van innovatief en marktgericht produceren. Zij spelen zo optimaal mogelijk in op de wensen van hun klanten.

Deze innovatieve aardbeientelers zijn in 20 jaar uitgegroeid tot de specialist in aardbeien telen in de kas. Op vijf locaties in de gemeente Venlo worden met de modernste technieken en op een zo milieubewust mogelijke manier het jaarrond aardbeien geteeld van topkwaliteit.

Daarnaast heeft Fossa Eugenia ook biologische aardbeien in haar assortiment. Deze worden geteeld door Bio Brothers in America.

De aardbeienteler Bonnacker teelt net over de grens in het Duitse Nettetal-Kaldenkirchen aardbeien in de kas maar ook in tunnels en in de volle grond. Deze zijn beschikbaar van april t/m juni en oktober t/m november.

Beschikbaarheid

Jaarrond